Skip to main content

Call to Actions

Loading
8:00 AM
  1. Exhibitor Target Move In
    540 mins
    8:00 AM-5:00 PM EST
8:00 AM
  1. Exhibitor Target Move In
    540 mins
    8:00 AM-5:00 PM EST
8:00 AM
  1. Exhibitor Move In (All Booths)
    540 mins
    8:00 AM-5:00 PM EST
11:00 AM
  1. Registration Open
    300 mins

    11:00 AM-4:00 PM EST

    Register

7:00 AM
  1. UIIC 2024 Summit
    720 mins
    7:00 AM - 7:00 PM EST
    DETAILS
7:30 AM
  1. Registration Open
    570 mins

    7:30 AM-5:00 PM EST

    Register

8:00 AM
  1. Exhibitor Move In (All Booths)
    540 mins
    8:00 AM-5:00 PM EST
  2. Utility University (Additional fee)
    540 mins
    8:00 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
  3. GridTECH Connect Forum (Additional fee)
    600 mins
    8:00 AM-6:00 PM EST
    DETAILS
8:30 AM
  1. SECC's 2024 Consumer Symposium (Additional fee)
    510 mins
    8:30 AM - 7:00 PM EST
    DETAILS
  2. D3Energy - Southern Regional Water Supply Facility Tour (pre-registration required)
    180 mins

    8:30 AM-11:30 AM

    DETAILS

  3. OUC Gardenia Innovation Center Tour (pre-registration required)
    210 mins

    8:30 AM-12:00 PM

    DETAILS

  4. JST Manufacturing Center and Duke Energy Substation (pre-registration required)
    270 mins

    8:30 AM - 1:00 PM EST

    DETAILS

12:00 PM
  1. U.S. Department of Energy Office of Electricity Voices of Experience: Decarbonization Strategies and Grid Planning (pre-registration required)
    270 mins
    12:00 PM - 4:30 PM EST
    DETAILS
2:00 PM
  1. The Prosumer and the Energy Transition: A Close-up Look at Australia
    180 mins

    2:00 PM-5:00 PM

    Details

3:00 PM
  1. New Attendee Tour
    60 mins
    3:00 PM - 4:00 PM
    DETAILS
5:00 PM
  1. Future Energy Leaders Reception (pre-registration required)
    60 mins
    5:00 PM-6:00 PM EST
    DETAILS
7:30 AM
  1. Registration Open
    630 mins

    7:30 AM-6:00 PM EST

    Register

8:00 AM
  1. Opening Keynote | The Innovator's Dilemma: Navigating Our AI Future (open to all attendees)
    120 mins

    8:00 AM-10:00 AM EST

    Details

10:00 AM
  1. Exhibit Hall Open
    480 mins

    10:00 AM-6:00 PM 

    Details

  2. Smart Energy Summit: Engaging the Consumer (Additional fee)
    390 mins
    10:00 AM - 4:30 PM EST
    DETAILS
10:15 AM
  1. Technical Program
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
  2. Knowledge Hubs (open to all attendees)
    390 mins
    10:15 AM-4:45 PM EST
    DETAILS
  3. Peer-to-Peer Exchange (pre-registration required)
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
10:30 AM
  1. Startup Competition at Initiate (open to all attendees)
    330 mins
    10:30 AM-4:00 PM EST
    DETAILS
  2. Reinventing the grid through cloud: The role of cloud in energy infrastructure
    60 mins

    10:30 AM - 11:30 AM EST

    details

  3. Outdoor Networking
    240 mins

    10:30 AM - 2:30 PM

    DETAILS

11:00 AM
  1. DISTRIBUTECH Meet-Ups
    60 mins
    11:00 AM-12:00 PM EST
    DETAILS
11:45 AM
  1. Lunch
    60 mins
    11:45 AM-12:45 PM EST
12:00 PM
  1. Lunch & Learn Sessions
    60 mins

    12:00 PM-1:00 PM 

    Details

  2. Lunch Roundtables (pre-registration required)
    60 mins
    12:00 PM-1:00 PM EST
    DETAILS
  3. Where Will the Power Come From: A Discussion for Utilities Who Need More, Now
    60 mins

    12:00 PM - 1:00 PM EST

    DETAILS

3:00 PM
  1. Cantina Receptions
    180 mins
    3:00 PM-6:00 PM EST
    DETAILS
3:15 PM
  1. Afternoon Keynote | Amplifying Communications—and so much more—with AI (open to all attendees)
    60 mins

    3:15 PM-4:15 PM EST

    Details

4:00 PM
  1. DISTRIBUTECH Meet-Ups
    60 mins
    4:00 PM - 5:00 PM EST
    DETAILS
5:00 PM
  1. Opening Reception
    60 mins

    5:00 PM - 6:00 PM 

    DETAILS

6:30 PM
  1. Parks Associates Networking Reception
    60 mins

    6:30 PM-7:30 PM 

    DETAILS

8:00 AM
  1. Registration Open
    540 mins

    8:00 AM-5:00 PM EST

    Register

  2. Breakfast Roundtables (pre-registration required)
    60 mins

    8:00 AM-9:00 AM EST

    DETAILS

9:15 AM
  1. Morning Keynote | The Experience Mindset: The Flywheel of Growth (open to all attendees)
    60 mins

    9:15 AM-10:15 AM EST

    Details

10:00 AM
  1. Exhibit Hall Open
    420 mins

    10:00 AM-5:00 PM 

    Details

  2. DISTRIBUTECH Meet-Ups
    60 mins
    10:00 AM - 11:00 AM
    DETAILS
  3. Smart Energy Summit: Engaging the Consumer (Additional fee)
    330 mins
    10:00 AM - 3:30 PM EST
    DETAILS
10:15 AM
  1. Technical Program
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
  2. Knowledge Hubs (open to all attendees)
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
  3. Peer-to-Peer Exchange (pre-registration required)
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
10:30 AM
  1. Startup Competition at Initiate (open to all attendees)
    330 mins
    10:30 AM-4:00 PM EST
    DETAILS
  2. Holistic T&D Planning of the Future Grid Using Intelligent, Data-Driven Solutions from the Grid-Edge all the way to the Bulk-Power System
    60 mins

    10:30 AM - 11:30 AM EST

    DETAILS

  3. Outdoor Networking
    240 mins

    10:30 AM - 2:30 PM EST

    DETAILS

11:00 AM
  1. 2024 S&C Powered by Diversity Luncheon
    120 mins
    11:00 AM - 1:00 PM EST

    DETAILS

11:45 AM
  1. Lunch
    60 mins
    11:45 AM-12:45 PM EST
12:00 PM
  1. Lunch & Learn Sessions
    60 mins

    12:00 PM-1:00 PM

    Details

  2. Lunch Roundtables (pre-registration required)
    60 mins

    12:00 PM-1:00 PM EST

    DETAILS

2:00 PM
  1. Cantina Receptions
    180 mins
    2:00 PM-5:00 PM EST
    DETAILS
2:30 PM
  1. DISTRIBUTECH Meet-Ups
    60 mins
    2:30 PM - 3:30 PM EST
    DETAILS
3:15 PM
  1. Afternoon Keynote | Reinventing the World with GenAI (open to all attendees)
    60 mins

    3:15 PM-4:15 PM EST

    Details

4:00 PM
  1. It’s 5 O’clock Somewhere
    60 mins
    4:00 PM-5:00 PM EST
    DETAILS
  2. S&C Powered by Diversity Networking Event
    120 mins

    4:00 PM - 6:00 PM EST

    DETAILS

5:00 PM
  1. Greens, Drives and Energy Vibes Networking Party
    60 mins
    5:00 PM-6:00 PM EST
    DETAILS
8:00 AM
  1. Registration Open
    300 mins

    8:00 AM-1:00 PM EST

    Register

  2. Breakfast Roundtables (pre-registration required)
    60 mins

    8:00 AM-9:00 AM EST

    DETAILS

9:00 AM
  1. Exhibit Hall Open
    240 mins

    9:00 AM-1:00 PM

    Details

9:15 AM
  1. Morning Keynote | Cracking Creativity: Reimagining AI and Creativity for Greater Personal & Team Growth (open to all attendees)
    60 mins

    9:15 AM-10:15 AM EST

    Details

9:30 AM
  1. CTIA Smart Utilities Workshop
    120 mins
    9:30 AM - 11:30 AM
    DETAILS
10:00 AM
  1. DISTRIBUTECH Meet-Ups
    60 mins

    10:00 AM-11:00 AM

    Details

10:15 AM
  1. DISTRIBUTECH Exhibit Excellence Awards
    30 mins

    10:15 AM-10:45 AM

    Details

10:30 AM
  1. Technical Program
    90 mins
    10:30 AM-12:00 PM EST
    DETAILS
  2. Startup Awards at Initiate (open to all attendees)
    0 mins
    10:30 AM EST
    DETAILS
  3. Knowledge Hubs (open to all attendees)
    120 mins
    10:30 AM-12:30 PM EST
    DETAILS
11:00 AM
  1. DISTRIBUTECH Meet-Ups
    60 mins

    11:00 AM-12:00 PM

    Details

1:00 PM
  1. Exhibitor Moveout
    540 mins
    1:00 PM-10:00 PM EST
8:00 AM
  1. Exhibitor Moveout
    480 mins
    8:00 AM-4:00 PM EST