Skip to main content

Call to Actions

Loading
8:00 AM
  1. West Halls A-C 
    540 mins
    8:00 AM-5:00 PM EST
11:00 AM
  1. Level 1, B Lobby
    300 mins

    11:00 AM-4:00 PM EST

    Register

7:00 AM
  1. W311CD
    720 mins
    7:00 AM - 7:00 PM EST
    DETAILS
7:30 AM
  1. Level 1, B Lobby
    570 mins

    7:30 AM-5:00 PM EST

    Register

8:00 AM
  1. West Halls A-C 
    540 mins
    8:00 AM-5:00 PM EST
  2. 540 mins
    8:00 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
  3. Level 1, A Meeting Rooms
    600 mins
    8:00 AM-6:00 PM EST
    DETAILS
3:00 PM
  1. 414AB
    60 mins
    3:00 PM - 4:00 PM
    DETAILS
7:30 AM
  1. Level 1, B Lobby
    630 mins

    7:30 AM-6:00 PM EST

    Register

9:00 AM
  1. W311GH
    450 mins
    9:00 AM - 4:30 PM EST
    DETAILS
10:00 AM
  1. West Halls A-C 
    480 mins

    10:00 AM-6:00 PM 

    Details

10:15 AM
  1. West Halls A-C, Level 2 and Level 3
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
  2. Exhibit Hall
    390 mins
    10:15 AM-4:45 PM EST
    DETAILS
  3. Rooms 309 and 310
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
10:30 AM
  1. Initiate Hub Booth 707 Exhibit Floor
    330 mins
    10:30 AM-4:00 PM EST
    DETAILS
  2. W300
    60 mins

    10:30 AM - 11:30 AM EST

    details

  3. 240 mins

    10:30 AM - 2:30 PM

    DETAILS

11:00 AM
  1. EV Zone Booth #3921
    60 mins
    11:00 AM-12:00 PM EST
    DETAILS
11:45 AM
  1. Exhibit Hall
    60 mins
    11:45 AM-12:45 PM EST
12:00 PM
  1. Knowledge Hubs
    60 mins

    12:00 PM-1:00 PM 

    Details

  2. 414AB
    60 mins
    12:00 PM-1:00 PM EST
    DETAILS
  3. W300
    60 mins

    12:00 PM - 1:00 PM EST

    DETAILS

3:00 PM
  1. Exhibitor Booths
    180 mins
    3:00 PM-6:00 PM EST
    DETAILS
4:00 PM
  1. EV Zone Booth #3921
    60 mins
    4:00 PM - 5:00 PM EST
    DETAILS
5:00 PM
  1. Itron Booth 2200 Exhibit Floor
    60 mins

    5:00 PM - 6:00 PM 

    DETAILS

8:00 AM
  1. Level 1, B Lobby
    540 mins

    8:00 AM-5:00 PM EST

    Register

  2. W414AB
    60 mins

    8:00 AM-9:00 AM EST

    DETAILS

10:00 AM
  1. West Halls A-C 
    420 mins

    10:00 AM-5:00 PM 

    Details

  2. EV Zone Booth #3921
    60 mins
    10:00 AM - 11:00 AM
    DETAILS
10:15 AM
  1. West Halls A-C, Level 2 and Level 3
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
  2. Exhibit Hall
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
  3. Rooms 309 and 310
    405 mins
    10:15 AM-5:00 PM EST
    DETAILS
  4. W311GH
    300 mins
    10:15 AM - 3:15 PM EST
    DETAILS
11:00 AM
  1. 414CD
    120 mins
    11:00 AM - 1:00 PM EST

    DETAILS

11:45 AM
  1. Exhibit Hall
    60 mins
    11:45 AM-12:45 PM EST
12:00 PM
  1. Knowledge Hubs
    60 mins

    12:00 PM-1:00 PM

    Details

  2. W414AB
    60 mins

    12:00 PM-1:00 PM EST

    DETAILS

2:00 PM
  1. Exhibitor Booths
    180 mins
    2:00 PM-5:00 PM EST
    DETAILS
2:30 PM
  1. EV Zone Booth #3921
    60 mins
    2:30 PM - 3:30 PM EST
    DETAILS
4:00 PM
  1. Exhibitor Booths
    60 mins
    4:00 PM-5:00 PM EST
    DETAILS
  2. 120 mins

    4:00 PM - 6:00 PM EST

    DETAILS

5:00 PM
  1. Lobby A
    60 mins
    5:00 PM-6:00 PM EST
    DETAILS
8:00 AM
  1. Level 1, B Lobby
    300 mins

    8:00 AM-1:00 PM EST

    Register

  2. W414AB
    60 mins

    8:00 AM-9:00 AM EST

    DETAILS

9:00 AM
  1. West Halls A-C 
    240 mins

    9:00 AM-1:00 PM

    Details

9:30 AM
  1. W300
    120 mins
    9:30 AM - 11:30 AM
    DETAILS
10:00 AM
  1. EV Zone Booth #3921
    60 mins

    10:00 AM-11:00 AM

    Details

10:15 AM
  1. Valencia Ballroom
    30 mins

    10:15 AM-10:45 AM

    Details

10:30 AM
  1. West Halls A-C, Level 2 and Level 3
    90 mins
    10:30 AM-12:00 PM EST
    DETAILS
  2. Initiate Hub Booth 707 Exhibit Floor
    0 mins
    10:30 AM EST
    DETAILS
  3. Exhibit Hall
    120 mins
    10:30 AM-12:30 PM EST
    DETAILS
11:00 AM
  1. EV Zone Booth #3921
    60 mins

    11:00 AM-12:00 PM

    Details

1:00 PM
  1. 540 mins
    1:00 PM-10:00 PM EST

travel

Arrive Sunday, February 25

We kick off DISTRIBUTECH 2024 on Monday, February 26 with a content-filled day including Utility University, off-site tech tours, partner programs and networking.  

Depart Thursday, February 29

Unfortunately, all fun things must come to an end. After a morning full of networking and programming, we'll say goodbye until we meet again at DISTRIBUTECH 2025 in Dallas, TX. 
Join our mailing list!

Join our mailing list!

Be the first to know what’s in store for our 2024 event by joining our mailing list!