Skip to main content

Call to Actions

Future Energy Leaders Logo

BRINGING THE NEXT GENERATION OF ENGINEERING PROFESSIONALS TO DISTRIBUTECH

The Future Energy Leaders (FEL) program allows students currently pursuing Engineering or Computer Science degrees an exclusive chance to attend DISTRIBUTECH International for free. Students will participate in timely industry sessions, cutting-edge courses, and build their network at various networking opportunities throughout the event. 

dotted line

EACH PARTICIPATING STUDENT WILL RECIEVE:

  • A complimentary Full Conference pass (est. value $1.2k) to DISTRIBUTECH International 2024, which includes the following: 
    • Admission to Utility University course(s) - (limited seats available)
    • Free Lunch
    • Access to all Conference/Knowledge Hub sessions
    • DTECH Opening Night Party on Tuesday night
    • Networking Event on Wednesday night
    • And Certificate of Completion to add to your resume/LinkedIn
  • And special events just for FEL students!
    • Monday, Feb. 26
      • 5-6pm // FEL Reception Party 
        • Featuring: complimentary food & drinks
        • Raffle prizes
        • Networking opportunities with job recruiters
        • Remarks from the Sponsor, ABB
    • Tuesday, Feb. 27
      • 10:15-11:45am // FEL Student Floor Tour
        • Guided tour around Expo Hall to meet 1-on-1 with Exhibitors - followed by an private lunch sponsored by ABB from 11:45am-12:45pm
      • 1-3pm // FEL Job Fair [New this year!]
        • Network with over 15+ DTECH Exhibitors & Utilities for future internship, career and mentorship opportunities.

FEL

dotted line

FORMS

PARTNERSHIP AGREEMENT (FOR UNIVERSITIES)

DOWNLOAD

(Please fill out & email to anna.marini@clarionevents.com)

ABSENCE EXCUSAL (FOR STUDENTS)

DOWNLOAD

Sponsored by

ABB

FUTURE ENERGY LEADERS EVENT SCHEDULE

Loading
7:30 AM
  1. Level 1, B Lobby
    630 mins

    7:30 AM - 6:00 PM EST

8:00 AM
  1. 540 mins

    8:00 AM - 5:00 PM EST

3:00 PM
  1. 414AB
    60 mins
    3:00 PM - 4:00 PM
5:00 PM
  1. 414CD
    60 mins

    5:00 PM - 6:00 PM EST

    DETAILS

7:30 AM
  1. Level 1, B Lobby
    630 mins
    7:30 AM - 6:00 PM EST
8:00 AM
  1. Valencia Ballroom
    120 mins
    8:00 AM - 10:00 AM EST
10:15 AM
  1. Exhibit Hall
    90 mins

    10:15 AM - 11:45 AM EST

    DETAILS

11:45 AM
  1. 414CD
    60 mins

    11:45 AM - 12:45 AM EST

    DETAILS

1:00 PM
  1. W315
    120 mins

    1:00 PM - 3:00 PM EST

    DETAILS

3:15 PM
  1. Valencia Ballroom
    60 mins
    3:15 PM - 4:15 PM EST
5:00 PM
  1. Exhibit Hall
    60 mins
    5:00 PM - 6:00 PM EST
7:30 AM
  1. Level 1, B Lobby
    630 mins
9:15 AM
  1. Valencia Ballroom
    60 mins
    9:15 AM - 10:15 AM EST
10:00 AM
  1. West Halls A-C 
    480 mins
    10:00 AM - 6:00 PM EST
  2. Exhibit Hall
    420 mins

    10:00 AM - 5:00 PM EST

10:15 AM
  1. West Halls A-C, Level 2 and Level 3
    405 mins

    10:15 AM - 5:00 PM EST

10:30 AM
  1. 240 mins
    10:30 AM - 2:30 PM ET
  2. Booth 601
    330 mins
    10:30 AM-4:00 PM EST
11:45 AM
  1. Exhibit Hall
    60 mins
    11:45 AM - 12:45 PM EST
2:00 PM
  1. Exhibitor Booths
    180 mins
    2:00 PM - 5:00 PM ET
3:15 PM
  1. Valencia Ballroom
    60 mins
    3:15 PM - 4:15 PM EST
5:00 PM
  1. Lobby A
    60 mins

    5:00 PM - 6:00 PM EST

7:30 AM
  1. Level 1, B Lobby
    630 mins
    7:30 AM - 6:00 PM EST
9:00 AM
  1. West Halls A-C 
    240 mins
    9:00 AM - 1:00 PM EST
10:00 AM
  1. Exhibit Hall
    150 mins

    10:00 AM - 12:30 PM EST

10:15 AM
  1. Valencia Ballroom
    30 mins
    10:15 AM - 10:45 AM EST
10:30 AM
  1. West Halls A-C, Level 2 and Level 3
    90 mins

    10:30 AM - 12:00 PM EST

FEL University Partners


 

FEL Job Fair Partners


 

Join our mailing list!

Join our mailing list!

Be the first to know what’s in store for our 2024 event by joining our mailing list!