Loading
11:00 AM
  1. 300 mins
7:30 AM
  1. 570 mins
8:00 AM
  1. 540 mins

    8:00 AM - 5:00 PM CT

    In addition to the Conference and Exhibition, DISTRIBUTECH International® is pleased to offer workshop format courses as intensive opportunities for attendees to gain skills and knowledge in specific industry fields.

    LEARN MORE

7:30 AM
  1. 630 mins
8:30 AM
  1. The Arena
    90 mins

    8:30 AM - 10:00 AM CT

    Open to all attendees and exhibitors

    The keynote session sets the stage and kicks off three exciting days of education and networking at DISTRIBUTECH International®. Day one will open with a keynote address by Jim Greer, EVP and COO of Oncor; Tom Deitrich, President and Chief Executive Officer to Itron; Braden Cammauf, Head of FPT Industrial North America; Jennifer M. Granholm, Secretary, U.S. Department of Energy, and Rick Perry, Former U.S. Secretary of Energy and Governor of Texas. 

    LEARN MORE

10:00 AM
  1. 480 mins
    10:00 AM - 6:00 PM CT
10:30 AM
  1. 90 mins

    10:30 AM - 12:00 PM CT

    Wow. 13 hand-selected, timely, and relevant topical tracks designed to keep your experience organized and productive. 

    LEARN MORE

  2. 60 mins

    10:30 AM - 11:30 AM CT

    Think of DISTRIBUTECH International Knowledge Hubs as the “lite” version of our wildly popular conference sessions. Knowledge hub sessions are designed to be “quick hits” on a variety of hot topics in the industry. 

    LEARN MORE

  3. Ballroom C1
    60 mins

    10:30 AM - 11:30 AM CST

    How Utilities Can Prepare for a Digital-First World

    LEARN MORE

  4. 420 mins

    10:30 AM - 5:30 PM CST

    How utilities are integrating innovative technologies to build a resilient grid while enabling the energy transition  

    LEARN MORE

12:00 PM
  1. Ballroom C1
    60 mins

    12:00 PM - 1:00 PM CT

    Resiliency, Sustainability and Affordability: Can we Achieve it and Still Keep the Lights On?

    LEARN MORE

1:00 PM
  1. 200 mins

    1:00 PM - 4:20 PM CT The Arena

    The POWERGEN and DISTRIBUTECH Leadership Summit track, focused on Destination 2050, was created to provide a platform for energy sector leaders to engage in long-term strategic discussions, focusing on the next 30 years, with the objective of driving forward the energy transition.

    LEARN MORE

  2. 90 mins

    1:00 PM - 2:30 PM CT 

    Wow. 13 hand-selected, timely, and relevant topical tracks designed to keep your experience organized and productive. 

    LEARN MORE

  3. 240 mins

    1:00 PM - 5:00 PM CT

    Think of DISTRIBUTECH International® Knowledge Hubs as the “lite” version of our wildly popular conference sessions. Whereas our conference provides in-depth 1.5-hour sessions exploring all facets of the changing utility business, knowledge hub sessions are designed to be “quick hits” on a variety of hot topics in the industry. 

    LEARN MORE

3:00 PM
  1. 180 mins

    3:00PM - 6:00PM CT  At Participating Sponsor Booths

    Take 5 for a drink and a quick chat at our cantina receptions located throughout the exhibit hall.

    LEARN MORE

5:00 PM
  1. In Itron Booth #2403
    60 mins
    5:00 PM - 6:00 PM CT
8:00 AM
  1. Ballroom C2 and C3
    75 mins

    8:00 AM - 9:15 AM CT 

    Tickets available for purchase at registration, $75.

    These roundtable discussions provide excellent opportunities to network with peers while engaging with industry experts. Roundtables focused on specific industry topics are moderated by leading professionals in each field.

    LEARN MORE

  2. 540 mins
9:30 AM
  1. 170 mins

    9:30AM - 12:20AM CT The Arena

    The POWERGEN and DISTRIBUTECH Leadership Summit track, focused on Destination 2050, was created to provide a platform for energy sector leaders to engage in long-term strategic discussions, focusing on the next 30 years, with the objective of driving forward the energy transition. 

    LEARN MORE

10:00 AM
  1. 90 mins

    10:00 AM - 11:30 AM CT

    Wow. 13 hand-selected, timely and relevant topical tracks designed to keep your experience organized and productive. 

    LEARN MORE

  2. 420 mins
    10:00 AM - 5:00 PM CT
10:30 AM
  1. 60 mins

    10:30 AM - 11:30 AM CT

    Think of DISTRIBUTECH International® Knowledge Hubs as the “lite” version of our wildly popular conference sessions. Knowledge hub sessions are designed to be “quick hits” on a variety of hot topics in the industry. 

    LEARN MORE

  2. Ballroom C1
    60 mins

    10:30 AM - 11:30 AM CT

    Utility Digital Transformation & The Energy Transition

    LEARN MORE

11:00 AM
  1. Ballroom A3 & A4
    300 mins

    11:00 AM - 4:00 PM CT 

    SECC’s Consumer Symposium is a one-of-a-kind event that focuses on energy customers and their relationships with the smart grid, grid edge tech, and related programs & services. Through engaging sessions with industry thought leaders, Symposium attendees will gain actionable insights for developing innovative solutions to engage consumers in smart energy in 2022 and beyond.

    LEARN MORE

11:30 AM
  1. Ballroom C4
    90 mins

    11:30 AM - 1:00 PM CT  Ballroom C4

    Tickets available for purchase at registration

    Join us for lunch as industry leaders speak on the topic of diversity in the workplace and share best practices they have experienced in this space. 

    LEARN MORE

1:00 PM
  1. 180 mins

    1:00 PM - 4:00 PM CT

    Think of DISTRIBUTECH International Knowledge Hubs as the “lite” version of our wildly popular summit sessions. Whereas our summit provides in-depth 1.5-hour sessions exploring all facets of the changing utility business, knowledge hub sessions are designed to be “quick hits” on a variety of hot topics in the industry. 

    LEARN MORE

  2. The Arena
    60 mins

    Open to all attendees and exhibitors

    1:00 PM -2:00 PM CT

    Day two's Keynote address will feature best-selling author Nancy Giordano, an inspired futurist with one hand on the social compass and the other on the corporate light switch.

    Learn more

2:00 PM
  1. 180 mins

    2:00PM - 5:00PM CT  At Participating Sponsor Booths

    Take 5 for a drink and a quick chat at our cantina receptions located throughout the exhibit hall.

    LEARN MORE

  2. 90 mins

    2:00 PM - 3:30 PM CT

    Wow. 13 hand-selected, timely, and relevant topical tracks designed to keep your experience organized and productive. 

    LEARN MORE

4:00 PM
  1. 60 mins

    4:00 PM - 5:00 PM CT  Exhibit Floor (At Sponsored Booths) 

    Enjoy one of the most productive hours at DISTRIBUTECH International as you mix, mingle and enhance your networking game.

    LEARN MORE

  2. 60 mins
    4:00 PM - 5:00 PM CT   Initiate Booth
5:00 PM
  1. Lobby AB
    90 mins

    5:00 PM - 6:30 PM CT  Lobby AB

    DISTRIBUTECH & POWERGEN Joint Networking Party

    LEARN MORE

8:00 AM
  1. 300 mins
8:30 AM
  1. 90 mins

    8:30 AM - 10:00 AM CT

    Wow. 13 hand-selected, timely and relevant topical tracks designed to keep your experience organized and productive. 

    LEARN MORE

9:00 AM
  1. 240 mins
    9:00 AM - 1:00 PM CT
9:30 AM
  1. 120 mins

    9:30 AM - 11:30 AM CT

    Think of DISTRIBUTECH International Knowledge Hubs as the “lite” version of our wildly popular conference sessions. Knowledge hub sessions are designed to be “quick hits” on a variety of hot topics in the industry.

    LEARN MORE

11:30 AM
  1. Ballroom A3 & A4
    240 mins

    SECC’s Consumer Symposium is a one-of-a-kind event that focuses on energy customers and their relationships with the smart grid, grid edge tech, and related programs & services. Through engaging sessions with industry thought leaders, Symposium attendees will gain actionable insights for developing innovative solutions to engage consumers in smart energy in 2022 and beyond.

    LEARN MORE

1:00 PM
  1. A122/123
    240 mins

    1:00PM - 5:00PM CT

    Forth is partnering with Clarion Events to bring Distributech attendees a workshop for public and private utility project managers and product specialists working within the transportation electrification field. Strategies for Building Inclusive Transportation Electrification Planning will be an engaging 4-hour workshop that will explore the importance of equitable access to clean transportation and strategies to ensure utility programs and initiatives support historically underserved communities. The workshop will also highlight the current state of the EV market, updates on regulatory proceedings as well as charging at Multi-Unit Dwellings. 

    LEARN MORE

**Times are tentative and subject to change